2016. november 14., hétfő

Kell félni a bohócoktól?

Sziasztok!

Hiába teszek meg minden tőlem telhetőt, a bohócoktól való alaptalan félelem mítoszának lerombolására, amikor valami furi dolgot olvastam nemrégiben. A cikket a hungliaonline.com on találtam.
Bohócnak öltözött emberek olyan dolgokat csinálnak, ami másoknak rossz.

De ez szerintem egy olyan dolog ami arra alapoz, hogy vannak emberek akik félnek a bohócoktól.

Nézzük csak meg, egy fura ruhába öltözöt ember félelmetes sminkben embereket ijeszteget olyan helyen ahol ez abszolut váratlan. ( a bohóc ruha ideális álca). A videóban is láthatjuk egy párocska sétálgat a parkban, majd tűzijáték, nagyon romantikus, de ekkor jelenik meg a két idióta (elnézést a szóhasználatért, de aki ilyet csinál...) és elkezdik kergetni a párocskát.
Amúgy az én véleményem az, hogy valami eredetibbet is csinálhatnának a videómegosztok tele vannak ehhez hasonló felvételekkel.

A rendes bohócok mindig arra törekednek, hogy egyediék legyenek (Brand-et épitenek). Ruhát csináltatnak maguknak, nem pedig egy futószalagon készült fantáziatlan terméket viselnek.
Tehát egy magàra valamit is adó bohócot akár ezer bohóc közül is felismersz.
Akik nem sminkelnek, hanem álarcot húznak azokkal megint csak valami gáz van szerintem.

Az is teljesen rendben van, ha az ilyen ostoba emberekre rendőrt hívunk. Szerintem az látszik egy jelmezbe bújt emberen is ha valami rosszban sánitkál.

A következő bejegyzésemben arra probálok válaszokat találni, hogy a gyerekek miért ijednek meg a bohócoktól.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése