2016. augusztus 9., kedd

Atus bohóc bemutatkozás 2.rész

Sziasztok :O)


A Camelot étteremben eltöltött évek után, felbukkant Atus bohóc azaz Én.
Elkezdtem függetlenedni az étteremtől, egyre több műsort, szülinapi zsúrt, gyereknapi rendezvényt,céges bulikat,... tudtam elvállalni.Abban az időben másként néztem ki. Egy új korszak indult az életemben: az országjárás.

Egy story-t had írjak le:
Egy alkalommal egy céges rendezvényen adtunk műsort, színészek,énekesek,zsonglőrök,és jómagam. Az előadás nagyon jó hangulatú volt sok taps, nevetés, mígnem kihívtam egy kis srácot (kb: 8-9 éves) a színpadra. A közönségbe belefagyott a szusz. Ijedten néztem a rendezvény szervezőre " na most mi van???", de ő is lefagyott.Megcsináltam a sráccal a mutatványt, fülig érő mosoly,megsimogatott, és azt mondta " nagyon szép bohóc vagy" megköszönte,hogy kihívtam és helyre ment. Nagyon hálás volt a kis srác, a közönség is megkönnyebbült és nagy tapsot kaptunk.     Amikor lejöttem a színpadról a kollégák kérdezték, hogy tudom-e kit hívtam ki? Nem tudtam, és akkor elmondták, hogy a cég igazgatójának az autista fiát választottam, aki még egy szót sem szólt életében.  
Ez a történet 2002.-ben történt  de a mai napig élénken él bennem.



2016. augusztus 8., hétfő

A kezdetek

Köszöntelek Kedves olvasóm!

Örömmel értesítelek a blogom létrejöttéről.
Igyekszem valamiféle áttekintést nyújtani nektek, a bohóckodással kapcsolatban.

Először ismerkedjetek meg velem.

Pályafutásomat több mint tíz éve kezdtem,mint udvari bolond.
Egy középkori étteremben voltam vendégbecsalogató, és az volt a feladatom,hogy amíg az "megéhezett vándorok" rendelését a konyha elkészítette,addig szórakoztassam a vendégeket.
Az étterem egy szórakoztató központ része, és a vezetőség megkért arra, hogy a discoba minden délután tartsak gyerekelőadást,igazi időutazás volt ( a középkori étteremből belecsöppentem a legmodernebb disco fények közé).